Σύνδεση

Hyundai

H HYUNDAI ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΣΠΟΡ ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Μέχρι στιγμής οι σπορ εκδόσεις λείπουν σχεδόν πλήρως από τη γκάμα της Hyundai κι αυτό είναι κάτι που η εταιρεία σκοπεύει να αλλάξει στο μέλλον. Πιο συγκεκριμένα αυτό θα γίνει με την εμφάνιση της νέας γενιάς του i20 το 2015, ενώ οι άνθρωποι της Hyundai πιστεύουν ότι η παρουσία τους θα τους εξασφαλίσει αφενός επιπλέον πόντους σε ένα απαιτητικό πεδίο και αφετέρου θα μπορέσουν να ανταγωνιστούν και τα Nismo της Nissan, δημιουργώντας κάτι ανάλογο και ως όνομα.

Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσουν την εμπειρία που αποκτούν από τη συμμετοχή τους στο WRC, στο οποίο βέβαια θα εμπλακεί και το καινούργιο i20. Παράλληλα θα εκμεταλλευθούν τόσο το νέο κέντρο δοκιμών που έφτιαξαν δίπλα ακριβώς από το Nuerburgring, αλλά και τους turbo νέας γενιάς που εξελίσσουν με πρώτο δείγμα γραφής αυτόν των Kia Cee’d και Pro Cee’d GT.

Γεγονός είναι πάντως πως στις ΗΠΑ η Hyundai έχει σπορ μοντέλα και πέρα από το Veloster με τις χαρακτηριστικές τρεις πόρτες (1+2) που πωλείται και στις πιο πολλές ευρωπαϊκές αγορές, όπως το Genesis Coupe.

Γιάννης Σκουφής

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz