Σύνδεση

Lamborghini

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ Η ΠΙΣΩΚΙΝΗΤΗ LAMBORGHINI AVENTADOR;

H Lamborghini παρουσίασε πριν από λίγο καιρό…

H Lamborghini παρουσίασε πριν από λίγο καιρό, όπως γράψαμε, την πισωκίνητη έκδοση της Huracan, την LP580-2, οπότε λογικό είναι να περιμένει κανείς πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και με το κορυφαίο μοντέλο της μάρκας, την Aventador. Πότε αναμένεται η πισωκινητη Aventador;

H απάντηση είναι ποτέ, μιας και όπως λέει ο διευθυντής R&D (έρευνας και εξέλιξης) της μάρκας Maurizio Reggiani «ο V12 της Aventador έχει τόση δύναμη και ροπή που τις διαχειριζόμαστε ικανοποιητικά μόνο με τέσσερις κινητήριους τροχούς».

LAMBORGHINI-AVENTADOR-2

Πάντως τα πλάνα της Lamborghini παεριλαμβάνουν και άλλες πισωκίνητες εκδοχές της Huracan, μια ή περισσότερες από τις οποίες θα είναι hard core κατά τα πρότυπα της Gallardo Balboni. Παράλληλα γίνονται σκέψεις να έχει και η Urus μια πισωκίνητη έκδοση, ενώ ενδιαφέρουσα θα είναι και η Huracan Centenario που θα παρουσιαστεί κατά πάσα πιθανότητα στην έκθεση της Γενεύης το Μάρτιο και θα έχει τον κινητήρα της Aventador.

Γιάννης Σκουφής

LAMBORGHINI-AVENTADOR-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz