Σύνδεση

Volkswagen

NEO VW SCIROCCO GTS ΜΕ 220 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΣΠΟΡ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

H νέα, πιο σπορ, έκδοση του Scirocco, η GTS θα…

H νέα, πιο σπορ, έκδοση του Scirocco, η GTS θα παρουσιαστεί στη Σαγκάη και στη συνέχεια θα είναι άμεσα διαθέσιμη και στην Ευρώπη. Κινητήρας της είναι ο γνωστός TSI των 2.000 κυβικών και των 220 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται τόσο με χειροκίνητο όσο και αυτόματο κιβώτιο DSG και εξασφαλίζει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 σε 6,5 δεύτερα, τελική σχεδόν 250).

Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένη έκδοσης, που παραπέμπει και στην αντίστοιχη του 1982 του αρχέτυπου Scirocco, προκύπτει κυρίως από τον εξοπλισμό της, μιας και διαθέτει το πακέτο R-Line, ζάντες 18 ή 19 ιντσών, κόκκινες δαγκάνες φρένων και ως εξτρά τις ρίγες στο αμάξωμα.

VW-Scirocco-GTS-4

Στάνταρ είναι οι επιγραφές GTS, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικές επενδύσεις στα σπορ καθίσματα και διακοσμητικά σε piano black στο ταμπλό, ενώ ενδιαφέρουσα και νοσταλγική λεπτομέρεια είναι ο επιλογέας μπαλάκι του γκολφ. Παράλληλα διαθέσιμο είναι και το νέο σύστημα infotainment της μάρκας στις διάφορες εκδοχές του.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Το BYD Shark, το plug-in υβριδικό pick-up των 436 ίππων θα έρθει και στην Ελλάδα

BYD

Οδηγούμε το νέο Renault Twingo στην Αθήνα

Featured

McLaren: Το τελευταίο αντίο στην 720S κόβει την ανάσα

Featured