Σύνδεση

Mercedes-Benz

MERCEDES E350 COUPE

Έχει έντονο sex appeal και τελείως διαφορετικό χαρακτήρα από τη νέα Ε.
Τελικά η ονομασία ενός μοντέλου παίζει μεγάλο ρόλο στην εικόνα που δημιουργείται στο μυαλό του καθενός. Κι εξηγούμε αμέσως τι εννοούμε: μπορεί το νέο κουπέ της Mercedes να αντικαθιστά στην πράξη την CLK στη γκάμα, όμως η αλλαγή του ονόματός του σε Ε-Class Coupe σε προδιαθέτει ευθύς εξαρχής για κάτι ακόμα πιο αναβαθμισμένο, πιο ώριμο και πιο πολυτελές.
Το σημαντικό βέβαια είναι πως οι προσδοκίες που δημιουργούνται καλύπτονται και με το παραπάνω: πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά σχήματα (μαζί με την CLS) που έχει παρουσιάσει η γερμανική εταιρεία τα τελευταία χρόνια, γεγονός που αναμφισβήτητα του εξασφαλίζει από την πρώτη στιγμή πόντους. Μάλιστα ακόμα και αν η καινούργια E, από την οποία δανείζεται τόσο το νέο μοτίβο των προβολέων όσο και το «φούσκωμα» στα πίσω φτερά που παραπέμπει στη θρυλική Ponton του ’55, μπορεί να χαρακτηρισθεί συντηρητική, η δίθυρη σε καμία περίπτωση δεν μπαίνει κάτω από τον ίδιο παρανομαστή.
Επόμενο:

ALFA ROMEO BRERA 1750 TBi

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi