Σύνδεση

Featured

Υπερβολή χωρίς όρια: 9 εκατ. για μία Lamborghini Veneno Roadster!

Μεταξύ του 2013 και του 2014 η Lamborghini είχε κατασκευάσει ένα πολύ ιδιαίτερο αυτοκίνητο, φθάνοντας την σχεδιαστική της παλέτα στα άκρα.

Η Veneno ήταν ότι πιο extreme είχε βγάλει η εταιρία, και κατασκεύασε μόλις 4 κουπέ (τρεις σε πελάτες) και 9 ανοιχτές.

Η τιμή της τότε καινούργια ήταν στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ, όμως από τότε μέχρι σήμερα το αυτοκίνητο έγινε ένας μύθος μεταξύ των φίλων της εταιρίας, λόγω και της σπανιότητάς του.

Μία εταιρία από το Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι έχει προς πώληση μία πράσινη Veneno Roadster. Και μάλιστα σε άψογη κατάσταση με λιγότερα από 3.500 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Η προηγούμενη απόπειρα να πωληθεί στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ δεν είχε ευδοκιμήσει. Τώρα ξαναβγαίνει προς πώληση, με τιμή που αγγίζει τα 9 εκατομμύρια ευρώ!

Κάτω από το πολύ εντυπωσιακό αμάξωμα βρίσκεται μία Lamborghini Aventador με 750 ίππους και τον V12 κινητήρα.

Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για πολλά χρήματα για ένα αυτοκίνητο σπάνιο μεν αλλά σύγχρονο. Και ο τριπλασιασμός της τιμής μέσα σε 8 χρόνια είναι υπερβολικός.

Όπου υπάρχει προσφορά υπάρχει και ζήτηση όμως, οπότε σίγουρα θα βρεθεί κάποιος που θα καταβάλει το απίστευτο αυτό ποσό για να αποκτήσει κάτι που σίγουρα σε λίγα χρόνια θα του αποφέρει κέρδη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz