Σύνδεση

Lamborghini

H Lamborghini βγάζει και… μέλι!

Μπορεί να είναι γνωστή για τα αυτοκίνητά της, όμως η ιταλική εταιρία έχει και μία ενδιαφέρουσα παράπλευρη δραστηριότητα.

Όπως μας πληροφορεί η ίδια η εταιρία, το 2016 είχε εγκαταστήσει περίπου 600.000 μέλισσες στο Lamborghini Park.

Από τότε και μέχρι σήμερα η εταιρία παράγει περίπου 430 κιλά μέλι ετησίως, το οποίο όμως δεν είναι για πούλημα αλλά το μοιράζει στους εργαζόμενούς της, ως δώρο για τα Χριστούγεννα.

Πάντως η Lamborghini δεν είναι η μόνη εταιρία που ασχολείται με την μελισσοκομία. Η Porsche για παράδειγμα ξεκίνησε με 1,5 εκατομμύριο μέλισσες και πλέον της έχει διπλασιάσει, φθάνοντας σε παραγωγή τα 1.000 μέλι ετησίως.

Η Bentley επίσης έχει τα δικά της μελίσσια στην Βρετανία, τα οποία μάλιστα φροντίζουν οι δικοί της εργαζόμενοι, αν και η παραγωγή της είναι χαμηλή από τις περίπου 300.000 μέλισσες που έχει.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ασφαλές αυτοκίνητο στον κόσμο είναι κινεζικό

ZEEKR

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Το Hyundai i20 αλλάζει χαρακτήρα και γίνεται πιο SUV

Featured

Η Changan Hellas με νέα έκθεση στη Λάρισα

changan