Σύνδεση

Featured

Aυτό είναι το Hispano Suiza Carmen Boulogne των 1.114 ίππων

Στην έκθεση αυτοκινήτου στο Μόναχο η Hispano Suiza έδειξε το πλήρως ηλεκτρικό hypercar με το όνομα Carmen Boulogne.

To αυτοκίνητο είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση το 2019, ενώ αργότερα εμφανίστηκε και η έκδοση Boulogne, με το αμάξωμα από carbon fiber.

Στη νέα του εκδοχή εφοδιάζεται με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ τα οποία παράγουν συνολική ισχύ 1.114 ίππους και 1.600 Nm ροπής.

Η επιτάχυνση από το 0-100 χλμ/ώρα βρίσκεται στα μόλις 2,6 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 290 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί μία μπαταρία των 80 kWh ιόντων λιθίου η οποία παρέχει αυτονομία 400 χιλιομέτρων διαθέτοντας μάλιστα και δυνατότητα ταχύτατης φόρτισης.

Σε ότι αφορά τους λόγους της καθυστέρησης, ο πρόεδρος της εταιρίας Sergio Martinez Campos την απέδωσε στην πανδημία του Covid-19.

H εταιρία ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει 14 μονάδες από την “απλή” Carmen και άλλες πέντε από την Carmen Boulogne. Οι τιμές ξεκινούν από τα 2 εκατομμύρια δολάρια, και η παραγωγή της θα ξεκινήσει στην Βαρκελώνη με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται στις αρχές μέσα στο 2022.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured