Σύνδεση

Featured

24 Ώρες του Le Mans: H Toyota θριάμβευσε και φέτος κάνοντας το 1-2 (Video)

Η Toyota είδε δύο της πρωτότυπα να τερματίζουν πρώτα στις φετινές 24 ώρες του Le Mans και έχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του θρυλικό αγώνα αντοχής, Τρίτο τερμάτισε το πρωτότυπο της Alpine και τέταρτο, μετά από πολύ καλή εμφάνιση αυτό της Glickenhaus.

Με τη φετινή της επιτυχία η Toyota διεύρυνε την κυριαρχία της στο θρυλικό αγώνα αντοχής μιας και την 4η συνεχόμενη νίκη της. Αυτό που είδε πρώτο την  καρό σημαία ήταν το αγωνιστικό με του νούμερο 7 των Kobayashi/ Conway/ Lopez, ενώ ακολούθησε καιτο #8 με τους Buemi/ Nakajima/ Hartley. Οι οδηγοί της Alpine που τερμάτισαν τρίτοι είναι οι Negrao/ Lapierre/ Vaxiviere.

Πολύ καλή εμφάνιση για την αμερικανική Glinkehauss που τερμάτισε στις θέσεις 4 και 5 -έτσι και αλλιώς πέντε ήταν οι συμμετοχές στην κατηγορία Hypercar).

Στην LM P2 επικράτησε η Team WRT με το αγωνιστικό Oreca, στην LM GTE Pro (δεν τα κατάφερε η Corvette) με την Pier Guidi και την Ferrari 488 GTE Evo και τις LM GTE AM και CDNT.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi

Dacia: Επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Dacia

Αυτή η Ferrari 512 BBi είναι ένα θηρίο των ‘80s

Featured

Η καινούργια σειρά 1 της BMW δεν θα είναι μόνο ηλεκτρική

BMW