Σύνδεση

Porsche

Που βρίσκεται ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα;

Η Μοτοδυναμική εγκατέστησε τον πρώτο σταθμό υπερ-υψηλής φόρτισης, τον ισχυρότερο στην Ελλάδα, στο Porsche Center Athens, στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Ο σταθμός Porsche Turbo Charge με δύο ανεξάρτητους φορτιστές έχει ικανότητα φόρτισης έως 320 KW  (2X160 KW)  και μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο Taycan, στο 80% της χωρητικότητάς τους, σε χρόνο που δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά.

Το σύστημα είναι «plug & play» για τους ιδιοκτήτες των Taycan, χωρίς χρονοβόρα διαδικασία και χωρίς χρέωση.

Ο σταθμός είναι μέρος του δικτύου φόρτισης που αναπτύσσει η Μοτοδυναμική σε συνεργασία με την Porsche AG στην Ελλάδα και περιλαμβάνει εκτός του Porsche Turbo Charge, φορτιστές 22KW ΑC σε όλα τα Porsche Center,  φορτιστές 11KW AC σε πέντε σημεία σε όλη την χώρα (*), τα οποία εντός του 2021 θα αυξηθούν σε είκοσι.  

(*) Golden Hall,  Μαρούσι,  Parking  Α , Γκρί τομέας, www.goldenhall.gr
     Life Gallery,   Εκάλη,  www.lifegallery.gr
     Fougaro Art Center,  Nαύπλιο, www.fougaro.gr
     Hotel Nikopolis,  Θεσσαλονίκη, www.hotel-nikopolis.com
     Hotel Port Palace,  Θεσσαλονίκη, www.portopalace.gr

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Η Audi δίνει παράταση ζωής στον εμβληματικό πεντακύλινδρό της

Audi

Το Denza Z9 GT Xtreme θα έχει 2.000 ίππους!

DENZA

Η Hyundai βγάζει στην παραγωγή το δικό της «Piaggio»

Hyundai

Το Mitsubishi Pajero επιστρέφει πιο σύγχρονο αλλά πάντα hard core

Featured