Σύνδεση

Featured

Αυτό είναι το ανανεωμένο Nissan Navara

To κλασικό αγροτικό της Nissan δέχεται ένα προσεκτικό facelift με αρκετές σημαντικές αλλαγές στα μηχανικά μέρη και λιγότερες αισθητικής φύσεως επεμβάσεις.

 

Ο βασικός κινητήρας παραμένει ο 2.3 dCi με τους 163 ίππους που πλέον διαθέτει διπλό τούρμπο και η ροπή έχει ανέβει πλέον στα 425 Nm. Και αυτή αλλά και η πιο δυνατή έκδοση των 190 ίππων είναι συμβατές με τις προδιαγραφές Euro 6d-temp.

Μία ακόμα καινοτομία είναι η ενσωμάτωση ενός νέου μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων με μακρύτερες σχέσεις αλλά πιο μικρές διαδρομές του επιλογέα. Παράλληλα τα πίσω ταμπούρα έχουν δώσει την θέση τους σε δίσκους ενώ οι μπροστινοί έχουν μεγαλώσει σε διάμετρο, αυξάνοντας την δύναμη πέδησης του νέου Navara κατά 40%.

Η πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων με ελατήρια βρίσκεται πλέον σε όλη την γκάμα του αυτοκινήτου, ενώ το ύψος από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 25 χιλιοστά και το ωφέλιμο φορτίο κατά 45 κιλά.

Στο αμάξωμα δεν υπάρχουν παρά περιορισμένες αλλαγές στα φωτιστικά σώματα εμπρός και νέοι τροχοί 17 και 18 ιντσών. Στο σαλόνι συναντάμε μία νέα οθόνη για το σύστημα infotainment των 8 ιντσών, ενώ ο εξοπλισμός είναι ιδιαίτερα πλούσιος για τα στάνταρ της κατηγορίας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz