Σύνδεση

Featured

Αν θέλετε να πάρετε Ford Focus RS μην το καθυστερήσετε

Αν το κορυφαίο Focus σας κάνει κλικ -γιατί να μη σας κάνει άλλωστε- δεν θα πρέπει να χάσετε χρόνο για να το παραγγείλετε, καθώς η παραγωγή του θα σταματήσει οριστικά στις 6 Απριλίου. Περίπου 27 μήνες από την έναρξή της.

Ο λόγος για την ολοκλήρωση της διακοπής της παραγωγής του Focus RS θα μπορούσε να ήταν, όπως και για άλλα σπορ μοντέλα σαν την BMW M3, η μια ικανοποίηση των νέων προδιαγραφών WLTP. Η Ford πάντως με τη σειρά της δήλωσε πως δεν υπάρχει τέτοιο θέμα και πως ο μόνο λόγος για το τέλος του RS είναι η απουσία της βάσης του. Κι αυτό γιατί η τρέχουσα γενιά του Focus θα αντικατασταθεί από την καινούργια.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3985″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας μάλιστα η Ford θα παρουσιάσει την ειδική έκδοση Heritage Edition. Και οι 50 μονάδες της θα είναι βαμμένες σε ένα ιδιαίτερο πορτοκαλί χρώμα, ενώ στοιχεία όπως οι ζάντες, η πίσω αεροτομή και οι εξωτερικοί καθρέφτες είναι μαύρα.

Χαρακτηριστικές είναι και οι γκρι δαγκάνες φρένων, ενώ η απόδοση του 2.3 EcoBoost, θα ανέβει, χάρη σε ένα κιτ της Mountune, στα 375 PS και τα 510 Nm. Όσο για το μηχανικό εμπρός μπλοκέ διαφορικό θα είναι της Quaife.

Η νέα γενιά του Ford Focus RS δεν αναμένεται πριν το 2020.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured