Σύνδεση

Maserati

Η επιτυχία της Levante άνοιξε την όρεξη της Maserati για πιο μικρό SUV με βάση τη Stelvio

Tην πρόθεση της Maserati να παρουσιάσει και δεύτερο SUV μέχρι το 2020 επιβεβαίωσε ο Sergio Marchionne σύμφωνα με τα Automotive News, με σκοπό να επιτευχθεί ο στόχος των 70.000 με 80.000 πωλήσεων ετησίως που έχει τεθεί.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το τελευταίο είναι το ότι τους τελευταίους 9 μήνες που η Levante, το μεγάλο SUV της μάρκας, δηλώνει κανονικά το παρόν στη γκάμα οι πωλήσεις πέρασαν από τις 23.900 της προηγούμενης χρονιάς στις 36.000 φέτος.

Η βάση του μικρού Maserati SUV θα είναι η Alfa Romeo Stelvio και το πλαίσιο Giorgio για κίνηση στους πίσω η σε όλους τους τροχούς, ενώ για την περίσταση ο V6 των 2.900 κυβικών της Quadrifoglio ίσως ανέβει και πάνω από τους 510 ίππους που αποδίδει τώρα.

Με το συγκεκριμένο μοντέλο η ιταλική εταιρεία θέλει να μετέχει στην επιτυχία των premium μεσαίων SUV, κατηγορία στην οποία πέρα από τους παραδοσιακούς εκπροσώπους της -Mercedes, BMW, Audi, Volvo- δηλώνει πλέον το παρόν και η Jaguar με την F-Pace, καθώς και η Porsche με τη Macan.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured