Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

MIA ΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΓΡΑΦΕΙΟ»

Τι γίνεται όμως όταν το «γραφείο» είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο ή ένα πολύ γρήγορο μοντέλο, και στη θέση του συνοδηγού κάθεται η σύζυγος του οδηγού για να δει πως βγάζει το ψωμί του;

Κάποιες το παίρνουν σχετικά χαλαρά, όπως η Liri Farfus, σύζυγος του οδηγού της BMW στο DTM Augusto Farfus, αλλά κάνουν κι ενδιάμεσα σχόλια (νομίζω πως δεν ελέγχεις το αυτοκίνητο…), ιδρώνουν, ξεϊδρώνουν αλλά μέχρις εκεί, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο ακολουθώντας το link http://www.youtube.com/watch?v=2o96xcZtaVI.

Άλλες πάλι αντιδρούν πιο έντονα, όπως η συμβία του κυρίου Joao Barbosa που βγάζει το ψωμί του στις οβάλ πίστες της Αμερικής με ταχύτητες που σπάνια πέφτουν κάτω  από τριψήφιο νούμερο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=updyPbEJ8f4.

Επίσης υπάρχει -μεταξύ άλλων- και η all time classic αντίδραση της κυρίας Patreze, http://www.youtube.com/watch?v=bpo8RDyOEWY, όταν ο σύζυγός της Ricardo την πηγαίνει μια γρήγορη βόλτα με ένα Honda Civic Type-R στην πίστα της Jerez, που θυμάται τα παιδιά της, του κατεβάζει καντήλια, αλλά δείχνει να ξέρει τι γίνεται μιας και του υπενθυμίζει πως «δεν είναι Φόρμουλα 1». Πάντως η κ. Patreze έχει κι ένα δίκιο, μιας και το παρατσούκλι του κυρίου της Ricardo the crasher δημιουργεί όσο να ΄ναι εντυπώσεις.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αυτό είναι το καινούργιο Lancia Ypsilon!

Featured

Πόσο κοστίζει το νέο Honda CR-V στην Ελλάδα;

Honda

Αυτή είναι η ανανεωμένη Skoda Octavia

Featured

To νέο Ford Puma είναι ακόμα καλύτερο

Featured