Σύνδεση

Bugatti

Δείτε μία Bugatti Veyron σε γκρεμό στις… Άνδεις (Video)

Mπορεί να έχουμε συνηθίσει την εικόνα της Bugatti Veyron να σπάει τα χρονόμετρα ή να κόβει βόλτες στα στενά του Μονακό και τις ερήμους των Εμιράτων, όμως όπως φαίνεται κάποιοι ιδιοκτήτες της ονειρεύονται πολύ πιο “ειδικές” αποστολές. Για την ακρίβεια την χρησιμοποιούν ως όχημα για να διασχίσουν την οροσειρά των Άνδεων.

Όμως όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η Bugatti που δεν είναι σχεδιασμένη για τέτοια εγχειρήματα, βρέθηκε τελικά στο βάθος ενός γκρεμού. Και δεν πρόκειται για μία απλή Veyron αλλά για την σπέσιαλ Grand Sport Vitesse η οποία ξέφυγε από την πορεία της και κύλησε στις πλαγιές των Άνδεων.

Το συμβάν έγινε στην διάρκεια ενός οδοιπορικού που είχαν οργανώσει μία μικρή ομάδα από ιδιοκτήτες Veyron και Chiron οδηγώντας από την Αργεντινή στην Χιλή. Σε κάποιο σημείο ένας από αυτούς υπερέβαλλε των δυνατοτήτων του και των κρατημάτων της Bugatti του για βγει εκτός δρόμου και να κατρακυλήσει σε μια πλαγιά.

Ευτυχώς ο οδηγός δεν έπαθε κάτι σοβαρό, αλλά η Veyron του θα του στοιχίσει αρκετά για να την επισκευάσει. Πάντως όπως φαίνεται δεν του λείπουν ούτε τα χρήματα ούτε και η ανοησία για να κάνει τέτοιου είδους βασανιστήρια στο πανάκριβο κόσμημα της αυτοκίνησης.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured