Σύνδεση

Jeep

Πρώτες επίσημες εικόνες από το νέο Jeep Compass

Η Jeep ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο Compass το οποίο θα παρουσιαστεί πρώτα στην Κίνα και συγκεκριμένα Auto Show της πόλης Guangzhou. Και για να προετοιμάσει το έδαφος έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες-teaser από το νέο της μοντέλο.

Η εικόνα από την μάσκα δείχνει μία αρκετά διαφορετική και πιο μοντέρνα σχεδίαση από το υπάρχον μοντέλο, χωρίς όμως να χάνεται η γνώριμη εικόνα της μάρκας. Τα πιο λεπτά φωτιστικά LED ημέρας αλλά και οι λεπτομέρειες στην γρίλια μαζί με μία εισαγωγή αέρα που διατρέχει όλο το εμπρός αμάξωμα είναι τα στοιχεία που όπως φαίνεται θα καθορίζουν την εικόνα του νέου Compass.

Περισσότερες είναι οι εικόνες από το σαλόνι, όπου μάλλον θα υπάρξουν και οι μεγαλύτερες αλλαγές. Το ενδιαφέρον κεντρίζει μία μεγάλη ελεύθερη οθόνη στην κεντρική κονσόλα, τύπου τάμπλετ, με μεταλλικό πλαίσιο στο φινίρισμα.

Όπως φαίνεται η Jeep θα ακολουθήσει τον δρόμο της μείωσης των φυσικών διακοπτών και του ελέγχου του μεγαλύτερου μέρους των λειτουργιών του αυτοκινήτου μέσα από την συγκεκριμένη οθόνη. Από κατασκοπευτικές φωτογραφίες μάλιστα έχει γίνει προφανές ότι και ο πίνακας οργάνων θα είναι ψηφιακός.

Οι πρώτες αυτές εικόνες δείχνουν και μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην σχεδίαση αλλά και στην χρήση νέων πιο ποιοτικών υλικών σε όλο το μήκος του ταμπλό.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες θα υπάρχει μία συνολική τεχνολογική αναβάθμιση εφ όλης της ύλης, με την προσθήκη όλων των σύγχρονων συστημάτων για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού.

H παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στην Κίνα όπου και θα πωλείται σε πρώτη φάση, ενώ μέχρι τους πρώτους μήνες του 2021 θα ξεκινήσει να πωλείται και στον υπόλοιπο κόσμο.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Formula 1: Αυτά είναι τα μονοθέσια του 2024

F1

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

Alfa Romeo: Τελικές δοκιμές της Milano που παρουσιάζεται στις 10 Απριλίου

Alfa Romeo

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz