Σύνδεση

Featured

Ποια νέα μοντέλα ετοιμάζει η Honda;

Πρόσφατα η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε την ευρωπαϊκή εκδοχή του Civic και βάζει πλώρη για το πρώτο της ηλεκτρικό SUV.

Το νέο HR-V κυκλοφορεί ήδη στην ελληνική αγορά και από τις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει και η διάθεση του νέου Civic. Το Type R θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες για να πατήσει άσφαλτο μέσα στο 2023.

Την ίδια χρονιά η Honda ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο ηλεκτρικό μοντέλο που θα είναι πολύ μεγαλύτερο από το Honda e.

Συγκεκριμένα, θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV της μάρκας και μια πρώτη γεύση μας είχε δώσει το πρωτότυπο e:Ny1 που είχε παρουσιαστεί πριν από μερικές εβδομάδες. Θα έχει το μέγεθος ενός κόμπακτ SUV και θα τοποθετείται μεταξύ άλλων απέναντι στο ηλεκτρικό στο ετοιμάζει και η Toyota.

Νωρίτερα την ίδια χρονιά η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει και ένα νέο SUV που από πλευράς διαστάσεων θα βρίσκεται ανάμεσα στο HR-V και πιο κοντά στο CR-V. Θα έχει το γνωστό δίλιτρο υβριδικό σύστημα και θα διαφοροποιείται από την πιο δυναμική και σπορ σχεδίαση.

Προς τα τέλη του 2023 θα παρουσιαστεί η νέα γενιά CR-V η οποία θα έχει το γνωστό υβριδικό σύστημα. Ωστόσο, θα έχει την τιμητική να είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Honda.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Toyota κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων σε κινητήρες diesel

Toyota