Σύνδεση

Brabus

Με 930 άλογα η πιο extreme Mercedes S-Class από την Brabus

Η τελευταία δημιουργία της Brabus, η 930 S, ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ισχύ για όσους βρίσκουν ανεπαρκή την Mercedes-AMG S63 των 802 ίππων.

Βασισμένη στη νέα Mercedes-AMG S63 E-Performance, η Brabus 930 S διαθέτει την απίστευτη ιπποδύναμη των 930 ίππων, σε συνδυασμό με την εκπληκτική ροπή των 1.510 Nm. που ξεπερνά τα όρια των επιδόσεων των πολυτελών σεντάν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα επιδόσεις που θα περίμενε κανείς να βρει μόνο σε ένα καθαρόαιμο υπεραυτοκίνητο: παρά το βάρος των περίπου 2,6 τόνων, η τετρακίνητη BRABUS 930 επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα.

Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 290 km/h.

Οι οπτικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν πινελιές από ανθρακονήματα και μονοκόμματες ζάντες 22 ιντσών, οι οποίες συμπληρώνονται από πλούσιο καπιτονέ δερμάτινο εσωτερικό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την εντυπωσιακή επιλογή γαλάζιου δέρματος και επένδυσης από μικροΐνες.

Οι βελτιώσεις της ανάρτησης μειώνουν το ύψος σε επιλεγμένες λειτουργίες οδήγησης, ενώ διαθέτει ελαστικά διαστάσεων  265/35ZR22 εμπρός και 295/30ZR22 πίσω.

Με τιμή 405.000 ευρώ η Brabus 930 S ενσαρκώνει την απόλυτη υπερβολή που όπως είναι προφανές θα εκτιμηθεί δεόντως σε μέρη όπως τα Εμιράτα που αρέσκονται σε τέτοιου είδους ακρότητες.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured