Σύνδεση

Featured

Επίσημο: Αυτό είναι το σπορτίφ Toyota Yaris Cross GR Sport

H Toyota παρουσίασε στην Ιαπωνία μία σπορτίφ έκδοση του Yaris Sport, η οποία με ελάχιστες αλλαγές θα εμφανιστεί και στις αγορές της Ευρώπης.

Δεν πρόκειται για μία καθαρόαιμη έκδοση στα πρότυπα του GR Yaris (αυτό θα έλθει αργότερα), αλλά μία έκδοση εξοπλισμού με μερικές αλλαγές και στα μηχανικά μέρη.


Σε ό,τι έχει να κάνει με την εμφάνιση υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες και το λογότυπο της Gazoo Racing στη μάσκα και στον χώρο αποσκευών. Οι τροχοί είναι νέοι, 18 ιντσών και προσδίδουν δυναμισμό στο αυτοκίνητο.

Η εταιρία έχει κάνει κάποιες επεμβάσεις στην ανάρτηση, την οποία έχει χαμηλώσει κατά 10 εκατοστά σε σύγκριση με το απλό μοντέλο. Υπάρχουν επίσης νέα ελατήρια και αμορτισέρ και έχουν προστεθεί πιο στιβαροί εγκάρσιοι βραχίονες ώστε το πλαίσιο να γίνει πιο άκαμπτο.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στο σύστημα διεύθυνσης το οποίο έχει διαφορετική ρύθμιση για να είναι πιο βαρύ, ενώ πιο σπορτίφ είναι και το λογισμικό του κιβωτίου CVT.

Στο σαλόνι, υπάρχουν πιο σπορ καθίσματα τύπου μπάκετ, με μαύρο συνθετικό δέρμα και το λογότυπο της Gazoo Racing. Το τιμόνι είναι και αυτό δερμάτινο, τα πεντάλ έχουν αλουμινένια επένδυση και υπάρχουν κάποιες σπορτίφ πινελιές στο ταμπλό.

Μαζί με το Yaris Cross GR Sport παρουσιάστηκε και το Yaris Cross Z Adventure με έμφαση σε έναν πιο περιπετειώδη χαρακτήρα, χάρη στους προφυλακτήρες στο χρώμα του αλουμινίου και τις μπάρες που έχουν τοποθετηθεί στην οροφή.

Οι κινητήρες και στις δύο εκδόσεις παραμένουν οι γνωστοί από την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου, ενώ η άφιξή τους αναμένεται στην Ευρώπη προς τα τέλη της χρονιάς.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

F1, Δοκιμές Μπαχρέιν: Η Red Bull παραχώρησε την πρώτη θέση στη Ferrari

F1

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Toyota κατηγορείται για παραποίηση στοιχείων σε κινητήρες diesel

Toyota