Σύνδεση

Featured

Τι θα λέγατε για την επιστροφή του θρυλικού Fiat 126;

H επίσημη ονομασία του μίνι της Fiat που είχε παρουσιαστεί το 1972 είναι 126 Personal, με το Personal να προσδιορίζει και το χαρακτήρα του. Αυτός ενός προσωπικού αστικού μέσου μεταφοράς, που θα μπορούσε στην ανάγκη να μετακινήσει και έναν δεύτερο, άντε και έναν τρίτο επιβάτη.

Το ρόλο του μικρού, ευέλικτου, προσωπικού αστικού μέσου μεταφοράς θα τον παίξει και σήμερα και μια καλή προσέγγιση είναι τα ψηφιακά σχεδία του 126 Vision του στούντιο MA-DE. Που κατορθώνουν να συνδυάσουν πολύ ωραία τις χρυσές εποχές της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με το σήμερα.  

Το πιο λογικό είναι το σύστημα πρόωσής του να ήταν καθαρά ηλεκτρικό, ας πούμε αυτό της PSA, ενδεχόμενα με λιγότερους ίππους από τους 136 και με μια αυτονομία γύρω στα 200 χιλιόμετρα, που καλύπτει αρκετές μέρες μετακίνησης μέσα στην πόλη. 

Προς το παρόν δεν υπάρχει σχέδια επαναφοράς του 126P στη σύγχρονη εποχή, αλλά από τη στιγμή που η Fiat έχει μπει σε μια περίοδο ανανέωσης της γκάμας της -του χρόνου αναμένεται το επόμενο Panda, ενώ ένα νέο Punto έχει ήδη πάρει πράσινο φως-  τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

[ngg src=”galleries” ids=”5418″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]φωτογραφίες: MA-DE Studio

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured