Σύνδεση

Toyota

TOYOTA: ΑΥΞΗΣΗ +6% ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2014

Η μάχη για τον επίζηλο τίτλο της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο έχει φουντώσει για τα καλά και όλοι, από την κάτοχο Toyota μέχρι τους επίδοξους σφετεριστές VW και GM βάζουν τα δυνατά τους.

Έτσι ό όμιλος Volkswagen σημείωσε στο πρώτο τρίμηνο του 2014 μια αύξηση των πωλήσεών του της τάξης του 5,4% φτάνοντας τα 2,40 εκατομμύρια μονάδες. Χωρίς τις πωλήσεις των MAN και Scania, που ίσως τις επιτρέψουν να περάσει μπροστά από τη GM, που πούλησε 2,42 εκατομμύρια οχήματα, +2% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Η Toyota από την πλευρά της αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι, μιας και οι δικές της πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 6%, φτάνοντας συνολικά τα 2,58 εκατομμύρια, ενώ αν συνεχιστεί αυτός ο ρυθμός το τέλος του 2014 θα τη βρει να έχει ξεπεράσει το φράγμα των 10.000.000 μονάδων. Κάτι που ίσως πετύχει τόσο η VW όσο και η GM.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πως να πληρώσετε σε 12 δόσεις τα Τέλη Κυκλοφορίας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το νέο Mazda 6e στην Ελλάδα: Τιμές, εκδόσεις και εξοπλισμός

Featured

Το νέο Jeep Compass είναι αναβαθμισμένο, εξηλεκτρισμένο αλλά και φουλ ηλεκτρικό

Featured

Το GT50 Concept αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό 5κύλινδρο της Audi

Audi