Σύνδεση

Audi

TO NEO AUDI TT RS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ

Στην έκθεση της Γενεύης στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου η Audi θα παρουσιάσει εκτός απροόπτου την κορυφαία έκδοση του καινούργιου TT, την RS. Το οποίο θα κινείται από τον 5κύλινδρο των 2.500 κυβικών, που για την περίσταση θα ξεπερνά τα 400 άλογα και θα συνδυάζεται τόσο με τετρακίνηση όσο και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Αισθητικά η γερμανική εταιρεία θα ακολουθεί την πεπατημένη για αυτές τις περιπτώσεις, υιοθετώντας πιο εμφατικά αεροδυναμικά βοηθήματα –ειδικά η φτερούγα πίσω αναμένεται να έχει εντυπωσιακές διαστάσεις – σε συνδυασμό με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα.

Αντίστοιχα η ανάρτηση θα είναι πιο σπορ και πιο χαμηλή και τα φρένα ενισχυμένα, ενώ το εσωτερικό θα διαθέτει και αυτό πολλές σπορ πινελιές.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi