Σύνδεση

Honda

ΤΟ HONDA S660 ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ

Το πολύ όμορφο Honda S660, που είχε παρουσιαστεί στο Τόκιο πέρυσι, θα αποτελέσει τελικά το διάδοχο του Beat στην κλάση των ανοιχτών K-Cars (μίνι αυτοκίνητα με μήκος κάτω από τα 3,50 μέτρα), καθώς η παραγωγή του θα ξεκινήσει από τα μέσα του 2015.

HONDA-S-660-2

Το S660 θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Yokkaichi, ενώ αισθητικά δεν θα διαφέρει από το πρωτότυπο. Σε ότι αφορά τον κινητήρα του αυτός θα είναι ένας τρικύλινδρος turbo 660 κυβικών, σύμφωνα με το δεδομένα των Κ-Cars, ενώ το κιβώτιο ένα αυτόματο CVT.

Στην περίπτωση που υπάρχει και ευρωπαϊκή εκδοχή του θα κινείται από τον τρικύλινδρο turbo των 1.000 κυβικών, που ανήκει στη νέα γενιά υπερ-τροφοδοτούμενων συνόλων της Honda. Η δεύτερη επιλογή είναι ο αμέσως μεγαλύτερος τετρακύλινδρος 1.500 turbo.

Γιάννης Σκουφής

HONDA-S-660-3

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πώς διώχνεις τον καυτό αέρα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Video)

Featured

Το BYD Shark, το plug-in υβριδικό pick-up των 436 ίππων θα έρθει και στην Ελλάδα

BYD

McLaren: Το τελευταίο αντίο στην 720S κόβει την ανάσα

Featured

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured