Σύνδεση

Citroen

Citroen: το C5 Aircross Plug-In Hybrid θα είναι στο Παρίσι (Video)

H Citroen ετοιμάζεται να γιορτάσει του χρόνου τα πρώτα 100 χρόνια της και έτσι θα παρουσιάσει στο Παρίσι και την έκθεσή του ειδικές εκδόσεις, με την ονομασία «Art Car» των E-Mehari και C3, αλλά και των 2CV και 5 HP.

Ταυτόχρονα στο περίπτερό της θα υπάρχει και ένα πρωτότυπο C5 Aircross με plug-in υβριδικό σύστημα πρόωσης. Σύμφωνα με τη γαλλική εταιρεία θα μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά ηλεκτρικά για μέχρι και 50 χιλιόμετρα και έως και με 133 χλμ./ ώρα. Οι μπαταρίες, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, βρίσκονται στο δάπεδο και με τροφοδοσία 32 Α μπορούν να φορτίσουν μέσα σε 2 ½ ώρες. Η συνδυαστική ισχύς είναι 225 ίπποι και το κιβώτιο αυτόματο 8 σχέσεων.  

Το C5 Aircross Plug-in Hybrid θα μπει εκτός απροόπτου στην παραγωγή σε περίπου ένα χρόνο από τώρα και βέβαια θα είναι το πρώτο (PHEV- Plug In Hybrid Electrc Vehicle) της Citroen. H οποία θέλει μέχρι το 2023 να έχει ανάλογες εκδόσεις για το 80% της γκάμας της και μετά από 2 χρόνια για όλα.

Γιάννης Σκουφής

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4310″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”1″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi

Νέο Jeep Compass με αναβάθμιση και ηλεκτρικές εκδόσεις

Featured

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό baby Land Rover Defender

Land Rover

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD