Σύνδεση

Audi

To Audi RS3 διέλυσε το ρεκόρ στο Nurburgring (Video)

Το τελευταίο ρεκόρ γύρου στο Nurburgring για τα compact αυτοκίνητα καταρρίφθηκε από το Audi RS3 Sedan, με τον εντυπωσιακό χρόνο των 7 λεπτών και 33,12 δευτερολέπτων.

Το επίτευγμα αυτό ξεπερνά το προηγούμενο ρεκόρ της BMW Μ2 κατά 5 ολόκληρα δευτερόλεπτα που είχε σημειωθεί πριν από λιγότερο από ένα χρόνο.

Ο χρόνος γύρου 7:33.123″ είναι περισσότερο από 7 δευτερόλεπτα γρηγορότερος από το 7:40.748″ που επετεύχθη από τον προηγούμενο RS3 πριν την ανανέωση του το 2021.

Με οδηγό τον Frank Stippler, το καμουφλαρισμένο RS3 διέθετε ελαστικά Pirelli P Zero Trofeo R, κεραμικά φρένα και ρυθμισμένη ανάρτηση προδιαγραφών RS για βέλτιστη απόδοση.

Η ανανεωμένη έκδοση του Audi RS3 διαθέτει ακόμα κινητήρα 400 ίππων από τον κλασικό πεντακύλινδρο κινητήρα TFSI 2,5 λίτρων

Η Audi θα αποκαλύψει επίσημα το ανανεωμένο RS3 τόσο σε μορφή sedan όσο και hatch στις 20 Αυγούστου 2024.

Η Chery στην Ελλάδα: Πρεμιέρα με υβριδικά SUV από 28.490 ευρώ

Chery

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW