Τα μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου έχουν κατά κανόνα (αν και υπάρχουν κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις) εξίσου μεγάλη αγάπη για τα γρήγορα και ακριβά αυτοκίνητα.
Στο video που παραθέτουμε βλέπουμε μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα των ευρωπαϊκών γηπέδων και τι έχουν στο γκαράζ τους ο κάθε ένας από αυτούς.
Από τις πιο ενδιαφέρουσες συλλογές έχει ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ με πολλές πανάκριβες Rolls Royce ενώ αναμφισβήτητος petrolhead είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο που τους ξεπερνά όλους σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα (μετά την πρόσφατη προσθήκη και της Chiron).
Πάντως έχει αξία να προσέξει κανείς ότι μεγάλη πέραση έχουν τα οικογενειακά της Audi και μάλιστα το SQ7 φαίνεται να είναι ψηλά στην προτίμηση των περισσοτέρων προφανώς για τις οικογενειακές μετακινήσεις τους.
Παναγιώτης Τριτάρης
