Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O SEBASTIAN VETTEL ΣΤΟ TOPGEAR ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ 100% ΓΕΡΜΑΝΟΣ

O τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel είχε φιλοξενηθεί πριν από 2 περίπου χρόνια στα στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής του TopGear και είχε αποκαλύψει, τότε, μια άλλη πλευρά του εαυτού του. Η οποία εκτιμά ή έτσι έδειξε τουλάχιστον το αγγλικό χιούμορ και είναι φανατικός οπαδός των Monty Python. Φυσικά ο Vettel δεν παρέλειψε να οδηγήσει το Suzuki Liana για να αποδείξει πόσο γρήγορος είναι, κάτι για τα οποίο είχαν απορία οι παρουσιαστές Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May. Οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ο Vettel πριν μπει στο Liana ζήτησε να ελέγξει την πίεση των ελαστικών. Αυτό δεν το είχε ζητήσει και προφανώς σκεφτεί κανένας από τους μέχρι τότε καλεσμένους της εκπομπής και έτσι ο Clarkson αναγκάστηκε να πει κατά τη διάρκεια της εκπομπής πως «είναι τυπικός γερμανός».

Για την ιστορία ο χρόνος του Vettel ξεπεράστηκε στη συνέχεια τόσο από τον Mark Webber όσο και από τον Lewis Hamilton, που πέρασαν στη συνέχεια από τα πλατό του TopGear.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Δείτε πως καθαρίζουν χιόνια στην Ιαπωνία (Video)

Featured

Αγόρασε Ferrari F8 Tributo για να την κάνει… αγροτικό (Video)

Featured

Δείτε τι IQ έχει αυτός που αγοράζει κόκκινο αυτοκίνητο ή ηλεκτρικό

Featured

Δείτε κλέφτες να αρπάζουν 6 αυτοκίνητα σε λιγότερο από 1 λεπτό! (Video)

Dodge

Hyundai i20 N







AbarthAlfa RomeoAston MartinAudiBentleyBMWCadillacCaterhamChevroletChryslerCitroenCorvetteDaciaDaihatsuDodgeFerrariFiatFordHondaHyundaiInfinitiJaguarJeepKIALamborghiniLanciaLand RoverMazdaMercedes BenzMiniMitsubishimorganmustangNissanOpelPeugeotPorscheRenaultsaabSEATskodasmartssangyongsubarusuzukiToyotaVolkswagenVolvo

Newsletter Signup