Σύνδεση

Renault

RENAULT CLIO: ΑΠΟ 11.650

Ξεκινά η διάθεση και στην Ελλάδα του ολοκαίνουργιου Renault Clio της 4ης γενιάς. Το νέο Clio ξεχωρίζει με την πολύ μοντέρνα και χαρακτηριστική εξωτερική του εμφάνιση, τους χώρους του (πορτμπαγκάζ 300 λίτρων) αλλά και από τις πολλές δυνατότητες προσωποποίησής του που υπάρχουν και μάλιστα με λογικό κόστος.

Οι τιμές του καινούργιου Clio ξεκινούν από τις 11.650 ευρώ για τη βασική έκδοση βενζίνης με τον γνωστό και δοκιμασμένο ατμοσφαιρικό σύνολο των 1.200 κυβικών και των 75 ίππων της γαλλικής εταιρείας και με επίπεδο εξοπλισμού Authentic, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ESP, 4 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, κάρτα Renault με εκκίνηση με μπουτόν και τηλεχειρισμό, ηχοσύστημα, cruise control και –σημαντικό γι αυτό και το αναφέρουμε- κανονική ρεζέρβα.  Το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού Expression κοστίζει 700 ευρώ επιπλέον (επιπρόσθετα διαθέτει σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, καλύτερες επενδύσεις και εξωτερικές λεπτομέρειες βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος), ενώ ως Expression διατίθεται και ο επίσης καινούργιος τρικύλινδρος turbo των 900 κυβικών, των 90 ίππων και των 135 Nm των γάλλων, που ονομάζεται 0.9 TCe και όπως και ο βασικός συνδυάζεται με κιβώτιο 5 σχέσεων.

Η τιμή για το Clio 0.9 TCe Expression είναι 13.350 ευρώ, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση που δεν διαθέτει ρεζέρβα αλλά κιτ επισκευής δεν πληρώνει τέλη, μιας και οι εκπομπές CO2 της είναι 99 γραμμάρια το χιλιόμετρο. Ως κορυφαίο Dynamic το Clio 0.9 TCe κοστίζει 14.500 ευρώ, διαθέτοντας επιπλέον τα Pack Auto και Comfort (ηλεκτρικά παράθυρα και πίσω, κάρτα Renault με λειτουργία handsfree, αισθητήρες για φώτα και καθαριστήρες, διακόπτη Eco).

Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του καινούργιου Clio ξεκινούν από τις 14.490 ευρώ για την εκδοχή των 75 ίππων του επίσης γνωστού 1.5 dCi και επίπεδο εξοπλισμού Authentic, ενώ αυτή των 90 ίππων με ίδιο εξοπλισμό κοστίζει +810 ευρώ.

Η προσαύξηση για το επόμενο επίπεδο εξοπλισμού Expression είναι 710 και 650 ευρώ αντίστοιχα, ενώ το top Clio 1.5 dCi 90 PS Dynamic τιμάται 16.990 ευρώ και δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, κάτι που ισχύει για όλα τα νέα Clio Diesel.

Σε γενικές γραμμές το καινούργιο Clio είναι πολύ καλά εξοπλισμένο ακόμα και στη βασική του έκδοση, ενώ πράγματι οι τιμές των πακέτων εξοπλισμού και προσωποποίησης είναι όντως προσιτές όπως ισχυρίζεται η Renault. Έτσι π.χ. το Auto που πραναφέραμε χρεώνεται 200 ευρώ επιπλέον (είναι στάνταρ μόνο στο Dynamic και το αυτοκόλλητο οροφής 350 ευρώ

{gallery}photos/31/news/RENAULT-CLIO-PRICES{/gallery}


Επόμενο:

AUDI A3 SEDAN

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

H Mercedes αναθεωρεί τους στόχους για τα ηλεκτρικά

Mercedes-Benz

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Renault 5 E-Tech: Ρετρό εμφάνιση με ηλεκτρικό υπόβαθρο

Featured

Το Fiat Panda έγινε Pandina (Video)

Featured