Σύνδεση

BMW

Πρώτη ψηφιακή γεύση από τη νέα BMW X3

Η πολυαναμενόμενη X3 της BMW αποκαλύφθηκε από την γνωστή ιστοσελίδα Kolesa, που μέσω δύο renderings μας δίνει μια αρκετά σαφή εικόνα για το πως θα είναι το νέο μοντέλο.

Μετά από επτά χρόνια στην αγορά, η BMW είναι έτοιμη να αντικαταστήσει την τρίτη γενιά της X3 με ένα ανανεωμένο μοντέλο που υπόσχεται τόσο στυλ όσο και επιδόσεις.

Τα rendering αποκαλύπτουν μια τολμηρή νέα εμφάνιση για τη X3, με πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα LED, μια ελαφρώς διευρυμένη μάσκα και έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερους αεραγωγούς.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν αρκετές αλλαγές, όπως μικρότερα πίσω φώτα και επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, δίνοντας στο SUV μια πιο σπορ εμφάνιση.

Κάτω από το ανανεωμένο εξωτερικό της, η νέα X3 διατηρεί την πλατφόρμα CLAR, αλλά έχει σημαντικές αναβαθμίσεις στο σύστημα ανάρτησης.

 Οι μηχανικοί της BMW έχουν τελειοποιήσει το πλαίσιο διαθέτοντας αυξημένη ακαμψία, φαρδύτερο μετατρόχιο και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Το εσωτερικό πρόκειται να εντυπωσιάσει με το πιο σύγχρονο ψηφιακό πακέτο της BMW, όπως το Operating System 9 και προηγμένες λειτουργίες υποβοήθησης οδηγού.

Μια ξεχωριστή προσθήκη είναι το Parking and Maneuver Assistant, που επιτρέπει τον τηλεχειρισμό μέσω smartphone.

Ενώ οι συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης παραμένουν αδιευκρίνιστες, η BMW επιβεβαιώνει τη συνύπαρξη κινητήρων εσωτερικής καύσης, plug-in υβριδικών και ήπιας υβριδικής τεχνολογίας.

Η νέα X3 αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στους επόμενους μήνες με τις πωλήσεις να ξεκινούν προς τα τέλη της χρονιάς.

Το νέο Nissan Qashqai είναι αναβαθμισμένο! (Video)

Featured

Η νέα BMW σειρά 1 έχει αλλάξει αισθητά!

BMW

Η Mercedes θέλει να επιστρέψει στις κλασικές γραμμές

Mercedes-Benz

Ο νέος V16 της Bugatti είναι πραγματικά θηριώδης

Bugatti