Σύνδεση

Chrysler

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΑΜΟΥΘ ΣΤH FIAT ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ

Ούτε 1, ούτε 10, αλλά 105 ολόκληρα εκατομμύρια δολάρια θα αναγκαστεί να πληρώσει ο όμιλος των Fiat Chrysler (FCA) στην αμερικανική υπηρεσία NHTSA, έπειτα από συμβιβασμό μεταξύ των δύο πλευρών που ολοκληρώθηκε μόλις χτες, 26 Ιουλίου.

Το πρόβλημα της FCA ήταν η καθυστερημένη αντίδρασή της σε επιβεβλημένες ανακλήσεις μοντέλων της, ενώ με το πρόστιμο δεν ολοκληρώνεται και η «τιμωρία» του ιταλο- αμερικανικού ομίλου. Έτσι στην FCA είναι υποχρεωμένοι να επαναγοράσουν 500.000 οχήματα, στην πλειονότητά τους Dodge Ram, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στις ΗΠΑ, λόγω προβλημάτων στο σύστημα διεύθυνσής τους, ενώ οι κάτοχοί τους έχουν και την επιλογή της επισκευής τους.

JEEP-GRAND-CHEROKEE-ON-FIRE-642x336

Η διαδικασία επαναγοράς ισχύει και για 1 εκατομμύριο πιο παλιά Jeep, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ρεζερβουάρ καυσίμου τους, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία υποχρεούται και να βελτιώσει τη διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου της και να προσλάβει έναν εγκεκριμένο από το NHTSA ελεγκτή.

Γιάννης Σκουφής

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Το Volvo XC70 επιστρέφει ως super plug-in υβριδικό

Featured

To BYD Dolphin Surf στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured