Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιες αμερικανικές εταιρείες έφυγαν άρον άρον από τη Ρωσία;

Μεγάλες αμερικάνικες μάρκες, όπως η Apple, η Google, η Ford και η Harley-Davidson σταμάτησαν τις πωλήσεις τους και απομακρύνθηκαν από τη Ρωσία λόγω της εισβολής στην Ουκρανία, προσχωρώντας σε έναν αυξανόμενο κατάλογο εταιρειών -από κατασκευαστές αυτοκινήτων έως εταιρείες ενέργειας και τεχνολογίας- που αποφεύγουν  τη χώρα.

Η Apple Inc είπε ότι σταμάτησε τις πωλήσεις iPhone και άλλων προϊόντων στη Ρωσία, η Google της Alphabet Inc απέσυρε τους Ρώσους κρατικούς εκδότες από τις ειδήσεις της, η Ford Motor είπε στον Ρώσο συνεργάτη της ότι ανέστειλε τις εργασίες της στη χώρα και η Harley-Davidson Inc ανέστειλε τις δραστηριότητές της και τις αποστολές των προϊόντων της.

«Η Ford ανησυχεί βαθιά για την εισβολή στην Ουκρανία και τις επακόλουθες απειλές για την ειρήνη και τη σταθερότητα. Η κατάσταση μάς ανάγκασε να επανεκτιμήσουμε τις δραστηριότητές μας στη Ρωσία», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi