H Isuzu παρουσίασε στην Ταϊλάνδη, όπου και κατασκευάζεται, τη νέα γενιά του pickup της, του D-Max. Το οποίο ακολουθεί κατά γράμμα τη σύγχρονη τάση στην κατηγορία και έτσι έχει μια πιο ενδιαφέρουσα και επιθετική σχεδίαση, ενώ το εσωτερικό του ακολουθεί μια πιο επιβατική λογική, ανάλογη αυτή των SUV.
Το καινούργιο D-Max θα είναι διαθέσιμο, ανάλογα με την αγορά, με δύο τετρακύλινδρους turbo-diesel. Αυτός των 1.900 κυβικών αποδίδει 150 ίππους στις 3.500 σ.α.λ. και 350 Nm από τις 1.800 έως τις 2.600 σ.α.λ., ενώ ο μεγαλύτερος τρίλιτρος αποδίδει 190 ίππους στις 3.600 σ.α.λ. και 450 Nm από τις 1.600 έως τις 2.600 σ.α.λ. O βασικός συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή με ένα νέο αυτόματο.
Φυσικά υπάρχουν διάφοροι τύποι αμαξωμάτων -με μακριά καρότσα, με μονή καμπίνα ή τετράθυρη- καθώς και εξελιγμένη τετρακίνηση με μπλοκέ ηλεκτρομαγνητικό πίσω διαφορικό με κλείδωμα, ταχύτερη και ομαλότερη εμπλοκή- απεμπλοκή του 4×4 κ.α. Η διάθεση του νέου D-Max στην Ευρώπη θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του 2020.
[ngg src=”galleries” ids=”4909″ display=”basic_thumbnail”]
