Σύνδεση

Toyota

Η Toyota παρουσίασε και το νέο “παλιό” Yaris WRC

Η Toyota Gazoo Racing πήρε φόρα και έτσι αφού παρουσίασε το αγωνιστικό της για το πρωτάθλημα αντοχής WEC και τις 24 Ώρες του Le Mans συνέχισε με το Yaris WRC για τη νέα σαιζόν. Που ελπίζουμε και να εξελιχθεί χωρίς προβλήματα λόγω κορονοϊού και τελικά το Ακρόπολις να διεξαχθεί ως κανονικός αγώνας του προγράμματος.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Toyota έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα οδηγών με τους Tanak και Ogier, ενώ πέρυσι έχασε αυτό των κατασκευαστών που το πήρε η Hyundai.

Αυτός θα είναι και ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Tomi Makinen, ενώ στις τέσσερις τελευταίες σαιζόν του WRC Toyota έχει σημειώσει 17 νίκες σε αγώνες και 322 νίκες σε ειδικές.

Όσον αφορά στην σύνθεση των πληρωμάτων είναι η ίδια περσινή με τους Sebastien Ogier- Julien Ingrassia και Elfyn Evans- Scott Martin ως βασικά πληρώματα, ενώ το τρίτο αγωνιστικό θα οδηγούν οι Kalle Rovanperä- Jonne Halttunen.

Μάλιστα στις δοκιμές για το Ράλι Μόντε Κάρλο που περσινοί πρωταθλητές είχαν μια δύσκολη στιγμή…

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured

Audi TT RS4, το θηρίο που δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή

Audi