Σύνδεση

Featured

Η STJ είναι ο επίλογος της εξαιρετικής Lamborghini Huracan 

H Huracan είναι το πιο επιτυχημένο supercar της Lamborghini και η ιταλική εταιρεία ετοιμάζει ήδη τη διάδοχό της η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει θα είναι plug-in υβριδική.

Αυτό στην πράξη σημαίνει πως ο εμβληματικός, ατμοσφαιρικός V10 θα αποσυρθεί, ενώ μέχρι τότε θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση στην Huracan STJ.

Η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 10 μονάδες, ενώ για την περίσταση ο V10 των 5.200 κυβικών θα αποδίδει 640 ίππους και 565 Nm, με αποτέλεσμα η STJ να είναι πιο γρήγορη κατά 1,0 δευτερόλεπτο στην πίστα του Nardo από την STO.

Ο V10 συνεργάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και κινητήριοι τροχοί είναι οι πίσω, ενώ η STJ διαθέτει ρυθμιζόμενα αμορτισέρ αγωνιστικής προέλευσης, τροχούς 20 ιντσών με κεντρικό μπουλόνι, τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα όπως μια ρυθμιζόμενη πίσω φτερούγα από ανθρακονήματα.

Από εκεί και πέρα το εντυπωσιακό μπλε χρώμα του αμαξώματος ενισχύεται και άλλο από τις κόκκινες ρίγες, ενώ φυσικά υπάρχουν και άλλες δυνατότητες εξατομίκευσης.

Το VW ID.4 αλλάζει όνομα και ταυτότητα

Featured

Το Ford Focus επιστρέφει αλλά γίνεται SUV

Featured

Hennessey Blackbird: 850 άλογα, αγνή οδηγική εμπειρία – Τιμούλα;

Featured

Η BYD μπήκε στην ελίτ των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως

BYD