Σύνδεση

Featured

Η LEXUS ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ YARIS;

H Lexus έχει ανακοινώσει επίσημα πως στην έκθεση της Γενεύης θα παρουσιάσει ένα καινούργιο πρωτότυπο –δείτε και το σχεδιάγραμμα του περιπτέρου της- και η αρχική φημολογία ήθελε να είναι ένα νέο σπορ μοντέλο. Η πραγματικότητα όμως θα είναι μάλλον τελείως διαφορετική, μιας και πλέον γίνεται λόγος για ένα μικρότερο από το CT200h.

LEXUS-SMALL-YARIS-2

Η βάση του θα είναι το Yaris της Toyota στην υβριδική του εκδοχή και προσαρμοσμένο φυσικά στα δεδομένα της Lexus, τόσο τα αισθητικά όσο και τα πολυτελείας, ενώ αν οι αντιδράσεις του κοινού είναι θετικές θα μπορούσε να είναι στις εκθέσεις της μάρκας το πολύ σε 2 με 3 χρόνια.

Η παρουσία ενός μοντέλου αυτής της κατηγορίας αφενός διευρύνει τις ευρωπαϊκές προοπτικές της μάρκας, που μέχρι στιγμής δεν είναι οι καλύτερες, ενώ μειώνει –ας μην ξεχνάμε κι αυτόν τον παράγοντα, εν όψει των αυστηρών ορίων που θα ισχύσουν από το 2021- το μέσο όρο CO2 του ομίλου.

Γιάννης Σκουφής

LEXUS-GENEVA-2015

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi