Σύνδεση

Audi

Η Audi θα ανανεώσει τα e-Tron

Τα πρώτα ηλεκτρικά μοντέλα της Audi, τα e-Tron και e-Tron Sportback δηλώνουν το παρόν από το 2019 και σιγά σιγά οδεύουν προς την ανανέωσή τους. Προκειμένου να παραμείνουν επίκαιρα έως και το 2026, που θα παρουσιαστούν με βάση τον προγραμματισμό της γερμανικής εταιρείας οι αντικαταστάτες τους. Που θα βασίζονται στο νέο πλαίσιο PPE (Premium Plattform Electric) που έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Porsche.

Έτσι λοιπόν οι ανανεωμένες εκδοχές των e-tron θα έχουν καινούργιο εμπρός μέρος, με άλλη μάσκα και προβολείς, που θα θυμίζει το αντίστοιχο του Q4 e-Tron. Από εκεί και πέρα θα αλλάξουν και οι προφυλακτήρες καθώς και τα πίσω φώτα.

Στο εσωτερικό θα ξεχωρίζει η ενοποίηση του πίνακα οργάνων και της οθόνης του συστήματος infotainment σε ένα σύνολο, ενώ δεν θα λείπουν και οι κλασικές για τέτοιου είδους περιπτώσεις αλλαγές στα υλικά και στις επενδύσεις.

Από κει και πέρα και τα δύο θα αποκτήσουν καινούργιους ηλεκτροκινητήρες και νέες μπαταρίες, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα και την αύξηση της αυτονομίας από τα νυν 441 χιλιόμετρα στα 480 ή ακόμα και στα 500.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo