Σύνδεση

Volkswagen

Η Volkswagen έχει στα σκαριά το πιο σπορ ID.3 R και το ηλεκτρικό SUV ID.4

Μετά την “θορυβώδη” πρεμιέρα του ID. 3 στην Φρανκφούρτη, οι άνθρωποι της VW έσπευσαν να ανακοινώσουν και τα επόμενα βήματά τους. Έτσι μετά το κανονικό ID. 3 που θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί μέσα στο 2020, θα έρθει και η σπορ έκδοση, με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες και τετρακίνηση.

Η παρουσίασή του αναμένεται να γίνει μέσα στο 2023 καθώς θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να μπορέσουν να χωρέσουν οι μεγαλύτερες μπαταρίες αλλά και να γίνει το σετάρισμα του αυτοκινήτου σε μία πιο σπορ οδηγική αντίληψη.

Στην έκθεση της Φρανκφούρτης παρουσιάστηκε επίσης κάτω από έντονο καμουφλάζ ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό που κατά πάσα πιθανότητα θα ονομάζεται ID. 4. Το χρονοδιάγραμμα της εταιρίας προβλέπει την επίσημη παρουσίασή του μέσα στο 2020, θα έχει μάλλον τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το ΙD. 3 αλλά θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις και θα ακολουθεί την λογική των SUV στην σχεδίαση.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Η SEAT γιορτάζει τα 75 χρόνια της!

Featured

Αυτές είναι οι νέες Mercedes μέχρι το 2027

Featured

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured