Σύνδεση

Toyota

H TOYOTA “ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ” ΤΑ YARIS, AURIS, VERSO ΚΑΙ AVENSIS ΓΙΑ ΤΟ 2017

Σε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση, η Toyota ανακοίνωσε το “φρεσκάρισμα” μερικών από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της για το 2017. Οι αλλαγές αυτές αφορούν τα Yaris, Auris, Verso και Avensis και σε γενικές γραμμές είναι μάλλον περιορισμένες με περισσότερο διακοσμητικό χαρακτήρα.

toyota-4

Ξεκινώντας από το Yaris θα είναι διαθέσιμο σε ένα νέο κόκκινο χρώμα, ονόματι Tokyo Red το οποίο θα προσφέρεται και σε διχρωμία. Στην τελευταία περίπτωση θα είναι βαμμένο σε μαύρο χρώμα η οροφή, οι κολώνες, οι καθρέπτες καθώς και λεπτομέρειες στην μάσκα.

toyota-3

Το Auris θα έχει και αυτό το ίδιο χρώμα, ενώ θα διατίθεται επίσης με νέες 17άρες ζάντες αλουμινίου και σπορ καθίσματα με επένδυση αλκαντάρα. Θα έχει επίσης ως στάνταρ το σύστημα της Toyota Safety Sense, το οποίο αποτελείται από σύστημα προειδοποίησης για επικείμενη σύγκρουση, lane departure, αυτόματη ρύθμιση της δέσμης των φώτων και σύστημα αναγνώρισης των οδοσημάτων.

toyota-2

Το κόκκινο χρώμα θα είναι μία από τις αλλαγές και στο Verso, το οποίο θα έχει και τις περισσότερες αλλαγές στο εσωτερικό του (μαζί με τις 17άρες ζάντες του Auris). Tέλος το Αvensis αποκτά και αυτό -ναι σωστά μαντέψατε…- το κόκκινο χρώμα ενώ θα υπάρχουν διαθέσιμες και 18άρες ζάντες.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi