Σύνδεση

Renault

Η Renault έχει στα σκαριά δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα

Έχοντας σημειώσει μία τεράστια εμπορική επιτυχία στην Ευρώπη με το Zoe (το οποίο είναι πρώτο σε αρκετές χώρες), και έχοντας ανοιχτεί για τα καλά και στα υβριδικά, φαίνεται ότι έφθασε η ώρα για την Renault να κάνει και το επόμενο ηλεκτρικό βήμα.

Παρά τα προβλήματα με την Nissan (τα οποία φαίνεται να ξεπερνιόνται σιγά-σιγά), και με νέο επικεφαλής τον Luca De Meo, οι Γάλλοι φαίνεται ότι ετοιμάζουν δύο νέα ηλεκτρικά μοντέλα. Τα μοντέλα αυτά θα βασίζονται στο νέo πλαίσιο CMF-EV, που έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο Nissan Ariya.

To πρώτο αυτοκίνητο που μοιάζει με πιο λογικό βήμα αναμένεται να είναι ένα SUV στις διαστάσεις περίπου του Kadjar, αλλά πιο χαμηλό για βελτιωμένη αεροδυναμική και μεγάλη αυτονομία η οποία θα φτάνει στην τετρακίνητη έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες τα 500 χιλιόμετρα. Στη συνέχεια θα ακοουθήσει και ένα δεύτερο, πιο μικρό SUV, που θα τοποθετηθεί απέναντι στα Peugeot e-2008 και Opel Mokka-e.

Tέλος όπως έχουμε ξαναγράψει υπάρχει και η περίπτωση της Alpine η οποία θα επιβιώσει για το μέλλον μέσω ενός ηλεκτρικού crossover που θα μπορούσε να ξεκινήσει να παράγεται μέσα στο 2023.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo