Σύνδεση

Featured

From “hero” to “zero” για ένα Megane RS R26 στο Ring (Video)

Mπορεί να έχεις ένα από τα καλύτερα μπροστοκίνητα αυτοκίνητα στον κόσμο, το Megane RS R26. Mπορεί να το λένε (ή έτσι να νομίζεις…) τα χέρια σου. Όμως το Ring απαιτεί σεβασμό, και οποιοδήποτε λάθος, μικρό ή μεγάλο πληρώνεται.

Αυτό βλέπουμε να γίνεται και εδώ, στην περίπτωση του οδηγού του εξαιρετικού Megane. Μάλλον έχει υπερβάλλει σε ρυθμό και φθάνοντας στην στροφή αφήνει ελαφρά το γκάζι, τόσο όσο χρειάζεται για να “δαγκώσει” το πίσω μέρος και να αρχίσει η υπερστροφή.

Η διόρθωση σ’ αυτά τα χιλιόμετρα απαιτεί καλά “χέρια” ή Άγιο… Και ο φίλος μας προφανώς δεν είχε τίποτα από τα δύο. Ευτυχώς που είχε τις μπαριέρες, οι οποίες τον επανέφεραν στον ορθό δρόμο. Με το αυτοκίνητό του κατεστραμμένο. Και με έναν λογαριασμό στις αρχές της πίστας αρκετά τσουχτερό, καθώς όπως είναι γνωστό, τα “σπασίματα” κάθε είδους στο Ring πληρώνονται ακριβά.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo