Σύνδεση

Honda

ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ HONDA CIVIC

Με τα σκίτσα που βλέπετε η Honda κατοχύρωσε στο ευρωπαϊκό γραφείο ευρεσιτεχνιών το νέο 5θυρο Civic, το οποίο, όπως είχαμε γράψει δεν διαφοροποιείται ουσιαστικά από το πρωτότυπο Civic Hatchback Prototype της Γενεύης. Έτσι πέρα από την πιο εμφατική σχεδίαση θα έχει και μεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις που βέβαια κολακεύουν αντίστοιχα και τους χώρους στο εσωτερικό του.

Στη γκάμα του νέου μικρού- μεσαίου Honda θα προστεθεί στην πορεία τόσο το Tourer, το στέισον δηλαδή, όσο και το κορυφαίο TypeR, ενώ η βάση του θα είναι ο καινούργιος 3κύλινδρος turbo των 1.000 κυβικών που θα ξεκινά από τους 100 ίππους και θα έχει και μια πιο ισχυρή εκδοχή στους 130. Πιο ψηλά θα υπάρχουν ο αντίστοιχος 1.5 με 170 άλογα καθώς και ο πολύ καλός πετρελαιοκινητήρας, ο 1.6 i-DTEC.

Η επίσημη παρουσίαση της νέας, 10ης κατά σειρά γενιάς του Honda Civic αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο στο Παρίσι, ενώ οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2017.

Γιάννης Σκουφής   

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Επιστροφή στη βενζίνη: Έρχεται το υβριδικό FIAT 500

FIAT

Suzuki: Το Vitara ανανεώθηκε – Πόσο κοστίζει

Featured

H BMW θα επιμείνει στους εμβληματικούς σπορ κινητήρες της

BMW

Lynk & Co: Το νέο 01 Plug-in Hybrid στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured