Σύνδεση

Lamborghini

ΕΠΙΣΗΜΟ: ΜΕ 650 ΑΛΟΓΑ Η LAMBORGHINI URUS

Τα πρώτα στοιχεία για του κινητήρες με τους οποίους θα εφοδιάζεται το πρώτο SUV της Lamborghini, η Urus, ανακοίνωσε το αφεντικό της εταιρίας Stephano Domenicali.

Σε συνέντευξη που έδωσε ανακοίνωσε ότι ο κινητήρας με τον οποίο θα λανσαριστεί η Urus θα είναι ένας V8 με διπλό τούρμπο και απόδοση στους 650 ίππους. Ένα χρόνο μετά την παρουσίασή της, θα εφοδιαστεί και με μία plug-in υβριδική διάταξη.

Η Lamborghini σχεδιάζει να κατασκευάσει 1.000 μονάδες Urus μέσα στο 2018 που θα είναι το έτος της παρουσίασής της, ενώ από το 2019 στόχος είναι η παραγωγή ν’ ανέβει στις 3.500 μονάδες κατ’ έτος.

LAMBO-URUS-3

Η πρώτη επίσημη παρουσίασή της αναμένεται να γίνει προς το τέλος της χρονιάς, ενώ η παραγωγή της θα γίνεται στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Sant’ Agata μαζί με τις Ηuracan και την Aventador.

Απ’ όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, θα βασίζεται στο δάπεδο των άλλων μεγάλων SUV του γκρουπ VW μεταξύ των οποίων το Audi Q7, την Bentley Bentaya και την νέα Porsche Cayenne.

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την άνοιξη του 2018 στις αγορές της Ευρώπης, ενώ σταδιακά θα φθάσει και στις ΗΠΑ και την Κίνα, με σκοπό να ξεπεράσει σε πωλήσεις όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρίας και με στόχο να διπλασιάσει τις συνολικές της ετήσιες πωλήσεις.

Παναγιώτης Τριτάρης

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το πιο ακριβό Suzuki Jimny έχει έξι τροχούς 

Featured

Νέο Opel Mokka: Πιο μοντέρνο και πιο τολμηρό – Πόσο κοστίζει

Featured

Το νέο Audi A6 Avant θα είναι το τελευταίο με θερμικούς κινητήρες

Audi

Η Volvo καταργεί σταδιακά τα στέισον

Volvo