Σύνδεση

Toyota

EKO Ράλλυ Ακρόπολις: Ο Rovanpera προηγείται!

Το τέλος της τρίτης ημέρας του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις βρήκε τον Rovanpera να είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με το Toyota Yaris Rally1 Hybrid.

Ο νεαρός Φινλανδός εκμεταλλεύθηκε τα προβλήματα του ομόσταυλού του Ogier αλλά και την εγκατάλειψη του Neuville με το Hyundai i20 Rally1 Hybrid.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο άλλος οδηγός της Hyundai, ο Sordo, μπροστά από τον Evans (Toyota Yaris Rally1 Hybrid) αλλά και τον Ogier που είναι τέταρτος.

Στην 5η θέση έχει πλασαριστεί ο Tanak με το Ford Puma Rally1 Hybrid μπροστά από τον Lappi (Hyundai i20 Rally1 Hybrid).

Από τους Έλληνες στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σερδερίδης με το Ford Puma Rally1 Hybrid, ενώ ακολουθεί ο Καρέλλης με Citroen C3 WRC2.

Αύριο το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ολοκληρώνεται με τρεις ειδικές: τον εμβληματικό Ταρζάν στον οποίο το πρώτο αυτοκίνητο θα μπει στις 08:05, τη Γραμμένη 1 (10:00) και την Power Stage Γραμμένη 2 στις 13:00 με την οποία θα πέσει και η καρό σημαία.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi

Νέο Jeep Compass με αναβάθμιση και ηλεκτρικές εκδόσεις

Featured

Ετοιμάζεται το ηλεκτρικό baby Land Rover Defender

Land Rover

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD