Σύνδεση

Dacia

Δείτε το Dacia Jogger στο τεστ αποφυγής ταράνδου (Video)

To Dacia Jogger το οποίο εμφανίστηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς είναι αυτή την στιγμή η πιο προσιτή επιλογή για όποιον χρειάζεται χώρους, επτά θέσεις και πρακτικότητα.

Προφανώς και δεν έχει κάποια σπορ χαρακτηριστικά στην οδική του συμπεριφορά, καθώς πρόκειται για ένα ξεκάθαρα οικογενειακό αυτοκίνητο.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την γνωστή ιστοσελίδα να το δοκιμάσει στο τεστ αποφυγής ταράνδου και στο σλάλομ.

Η πιο επιτυχημένη προσπάθεια έγινε με την ταχύτητα των 70 χλμ/ώρα, μία αξιοπρεπής επίδοση για τα δεδομένα του αυτοκινήτου.

Ακόμα καλύτερη πάντως ήταν η συμπεριφορά του στο σλάλομ, παρά το γεγονός -όπως αναφέρουν οι δοκιμαστές- ότι ο αδύναμος κινητήρας δεν είχε αρκετή δύναμη για να κρατήσει υψηλή ταχύτητα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Το Smart Fortwo επιστρέφει!

Featured

Μία ενδιαφέρουσα ιδέα για ένα Volvo από τα… παλιά!

Featured

Η Ferrari φέρνει πίσω τα χειροκίνητα κιβώτια

Featured

Το Audi TT επιστρέφει ως ηλεκτρικό

Audi