Σύνδεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BUGATTI VEYRON JEAN-PIERRE WIMILLE

H Bugatti προσπαθεί να κρατήσει στη Veyron στην επικαιρότητα παρουσιάζοντας μια σειρά από 6 ειδικά μοντέλα –τα οποία βέβαια κοστολογούνται και ανάλογα- κάθε ένα από τα οποία είναι αφιερωμένο και σε μια ιστορική προσωπικότητα που έχει σχέση με τη μάρκα.

Πρώτη σε αυτή τη σειρά που ονομάζεται Vitesse Editions είναι η Veyron Jean-Pierre Wimille, όπου ο Wimille ήταν εργοστασιακός οδηγός της Bugatti τη δεκαετία του ’30, που είχε κερδίσει για λογαριασμό της δύο φορές τις 24 Ώρες του Le Mans με μια 57C Tank. Η πρώτη του νίκη σημειώθηκε το 1937 και δύο χρόνια αργότερα η δεύτερη.

Η συγκεκριμένη Veyron θα κατασκευαστεί μόλις 3 φορές και χαρακτηριστικό της θα είναι τα μπλε στοιχεία στο αμάξωμα από ανθρακονήματα. Βάση της θα είναι η Grand Sport Vitesse των 1.200 ίππων, ενώ η τιμή της Bugatti Veyron Jean-Pierre Wimille θα ξεπερνά εμφανώς τα 2,27 εκατομμύρια ευρώ που κοστίζει η τελευταία.

Γιάννης Σκουφής

{gallery}photos/38/NEWS/BUGATTI-VEYRON-WIMILLE{/gallery}


Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Οδηγούμε το νέο BYD Dolphin Surf

BYD

Οδηγούμε το EX5, το πρώτο μοντέλο της Geely στην Ελλάδα (Video)

Featured

Renault 4 Savane 4×4: Ηλεκτρικό και περιπετειώδες

Featured

BYD: Νέα έκδοση Seal U DM-i με ηλεκτρική αυτονομία 125 χιλιομέτρων

BYD