Σύνδεση

Mercedes-Benz

ΝΕΑ MERCEDES ML 63 AMG

Ως είθιστε μετά την παρουσίαση της απλής ακολουθούν οι ειδικές εκδόσεις, κι έτσι στο Λος Άντζελες θα εμφανιστεί η καινούργια Mercedes ML 63 AMG. Κινητήρας της θα είναι ο V8 των 5,5 λίτρων της AMG με τα διπλά turbo, ο οποίος για την περίσταση αποδίδει 525 ίππους (στις 5.260 σ.α.λ.) και 700 Nm ροπής (από τις 1.7590 έως τις 5.000 σ.α.λ.). Ο biturbo V8 συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο, ενώ παρά τα 2.270 κιλά βάρους (-40 πάντως σε σχέση με την προηγούμενη γενιά) το 0-100 έρχεται σε μόλις 4,8”. Αν παρόλα αυτά θέλετε να είστε ακόμα ένα κλικ πιο γρήγοροι υπάρχει και το AMG Performance Pack, που στη Γερμανία κοστίζει +7.000 ευρώ, ανεβάζει την απόδοση στους 557 ίππους και τα 760 Nm και κατεβάζει το 0-100 στα 4,7”.

Φυσικά η ML 63 AMG ξεχωρίζει και οπτικά από τις απλές εκδόσεις του τζιπ της Mercedes, τόσο εντός όσο και εκτός, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως σε σχέση με την προηγούμενη γενιά εμφανίζεται 30% πιο οικονομική. Αυτό οφείλεται εν μέρει και στο σύστημα start stop που διαθέτει και είναι λειτουργικό στο πρόγραμμα C (controlled efficiency) του κιβωτίου, ενώ στα άλλα δύο (S και Μ, Sport και Manual δηλαδή) είναι εκτός λειτουργίας. Ένα άλλο τεχνολογικό high light της M 63 AMG είναι και το σύστημα περιορισμού των κλίσεων, που συνδυάζεται και με την πνευματική ανάρτηση, ενώ οι στάνταρ ζάντες είναι 20 ιντσών και οι εξτρά 21!

Οι πωλήσεις της κορυφαίας Μ Class θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Απρίλιο και η τιμή της στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 108.885 ευρώ.

{gallery}photos/26/news/ML63-AMG{/gallery}


Επόμενο:

NEO FORD KUGA

Μη χάσεις:

BRABUS 800 COUPE

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured