Σύνδεση

Featured

H SKODA ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΠΟΡ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕ 300 ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΤΑ SUPERB KAI KODIAQ

Ποιες λέτε ότι είναι οι πιο δημοφιλείς εκδόσεις των μοντέλων της Skoda; Με βάση δεδομένα που έδωσε στη δημοσιότητα η τσέχικη εταιρεία πρόκειται για τις πιο πλούσια εξοπλισμένες και σπορ.

Η διαπίστωση αυτή θα οδηγήσει τη Skoda, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της  Bernhard Maier στο βρετανικό AutoExpress, μάλλον στην υιοθέτηση και ακόμα πιο σπορ εκδοχών, καταρχήν για τα Superb και Kodiaq, οι οποίες θα ονομάζονται vRS.

Οι οποίες θα έχουν ακόμα πιο εμφατική εξωτερική εμφάνιση –μια πολύ καλή πρώτη προσέγγιση είναι αυτή του γνωστού μας πια Theophilus Chin- ενώ ο κινητήρας εκτός απροόπτου θα είναι ο τετρακύλινδρος TSI των 2.000 κυβικών και των 300 ίππων που χρησιμοποιείται ήδη στο VW Golf R. Το τρέχον Superb RS αποδίδει 280 άλογα.

Γιάννης Σκουφής

Skoda-Superb-RS-2

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Γιατί η Mercedes κάνει στροφή 180 μοιρών;

Mercedes-Benz

Οι Alfa Romeo Giulia και Stelvio παίρνουν παράταση ζωής  

Alfa Romeo

Το νέο FIAT Pandina στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Featured

Το Honda Prelude επιστρέφει μετά από ¼ του αιώνα στην Ευρώπη

Featured