Σύνδεση

Lamborghini

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ DIABLO SV, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ LAMBORGHINI

H κατακόκκινη και δεξιοτίμονη Diablo που βλέπετε είναι όχι μόνο η τελευταία της διαδόχου της Countach που κατασκευάστηκε αλλά και η τελευταία μιας ολόκλήρης εποχής για την ιταλική εταιρεία.

Της εποχής που δεν ανήκε στον όμιλο Volkswagen και είχε ταλαιπωρηθεί από διάφορους ιδιοκτήτες που δεν είχαν πάντα τα αυτοκίνητα στο νου τους. Η συγκεκριμένη Diablo SV λοιπόν βγήκε από το θρυλικό πια εργοστάσιο της SantAgata στις 21 Δεκεμβρίου του 1991, ενώ από τότε μέχρι τώρα έχει διανύσει μόλις 51.000 χιλιόμετρα. Με βάση τις δηλώσεις της Silverstone Actions έχει μία μοναδική περλέ κόκκινο- πορτοκαλί βαφή, ενώ τόσο το πλαίσιο όσο και η ανάρτηση είχαν επισκευαστεί πλήρως πριν από μια τριετία με κόστος 15.000 ευρώ. 

LAMBORGHINI-DIABLO-SV-4

Ταυτόχρονα η Grimaldi Engineering πιστοποιεί την αυθεντικότητα των μηχανικών μερών και το γνήσιο του V12 των 5.700 κυβικών με τους 530 ίππους, οι οποίοι εξασφαλίζουν ένα 0-100 σε μόλις 3,7 δεύτερα. Το κιβώτιο είναι 5άρι, ενώ η δημοπράτηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαρτίου, με τη Silverstone Auctions να εκτιμά πως η τιμή της μπορεί να φτάσει τις 220.000 ευρώ.

Γιάννης Σκουφής

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz