Σύνδεση

Toyota

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΡ TOYOTA S-FR θΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

H Toyota φαίνεται πως έχει φιλόδοξα σχέδια για…

H Toyota φαίνεται πως έχει φιλόδοξα σχέδια για το νέο μικρό σπορ μοντέλο της, το S-FR, που παρουσίασε ως πρωτότυπο στην τελευταία έκθεση του Τόκιο. Κι αυτό γιατί σκοπεύει να παρουσιάσει και μια αγωνιστική εκδοχή του, η οποία παρά το μικρό μέγεθος του αμαξώματος που δεν ξεπερνά τα 4 μέτρα θα έχει μεγάλα αεροδυναμικά βοηθήματα. Μάλιστα αυτό που εντυπωσιάζει δεν είναι τόσο η πίσω φτερούγα όσο ο διαχύτης με τις θηριώδεις διαστάσεις.

Παράλληλα το αμάξωμά του θα είναι σχεδόν 5 εκατοστά πιο φαρδύ σε σχέση με το πρωτότυπο της έκδοσης παραγωγής, ενώ η ανάρτησή του χαμηλωμένη κατά περίπου 50 χιλιοστά προκειμένου να κατέβει και το κέντρο βάρους.

TOYOTA-S-FR-RACING-2

Υπεύθυνη για τη μετάλλαξη του S-FR σε αγωνιστικό θα είναι η Gazoo Racing, η οποία μπορεί και να επιλέξει και έναν πιο ισχυρό κινητήρα, ενώ η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στο Tokyo Auto Salon, που διοργανώνεται από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Ανανέωση για το Audi A3 και νέα, πιο off road έκδοση Allstreet

Audi