Σύνδεση

Volkswagen

ΤΟ VW CADDY ΓΙΝΕΤΑΙ ALLTRACK ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ OFF ROAD

Το VW Caddy θα αποκτήσει μια νέα έκδοση, η οποία θα εμφανιστεί στη Φρανκφούρτη, θα είναι και τετρακίνητη και θα αντικαταστήσει την τρέχουσα Cross. Το νέο Caddy Alltrack, ακριβώς όπως και το Cross, θα είναι διαθέσιμο τόσο σε επιβατική όσο και σε επαγγελματική εκδοχή, ενώ ξεχωρίζει κυρίως από την αυξημένη απόστασή του από το έδαφος, τα προστατευτικά πλαστικά, τις ειδικής σχεδίασης ζάντες των 17 ιντσών, τους διαφορετικούς προφυλακτήρες και τις χρωμιωμένες ποδιές.

Η γκάμα των diesel του Caddy Alltrack περιλαμβάνει 4 εκδόσεις του 2.0 TDΙ, με απόδοση από 75 έως 150 ίππους, ενώ τα διαθέσιμα σύνολα βενζίνης είναι οι 1.0, 1.2 και 1.4 TSI με απόδοση από 84 έως 125 ίππους. Επιπρόσθετα υπάρχει και ο 1.4 TGI που καταναλώνει φυσικό αέριο και αποδίδει 110 άλογα, τα κιβώτια είναι είτε χειροκίνητα (με 5 ή 6 σχέσεις) είτε αυτόματα DSG (με 6 ή 7 ταχύτητες, ενώ σε συνδυασμό με κάποιους κινητήρες υπάρχει και το σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz