Σύνδεση

Featured

Η RENAULT ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ, ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ SUV

Η γκάμα των SUV ή crossover της Renault, η οποία αποτελείται από το Captur και το Kadjar, που αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων το φθινόπωρο στη χώρα μας, θα επεκταθεί και με ένα νέο μοντέλο στη βάση της.

Το καινούργιο γαλλικό crossover θα είναι βέβαια μικρότερο και φθηνότερο από το Captur, θα έχει μήκος περίπου 3,90 μέτρων και έναν πιο αστικό χαρακτήρα, σε συνδυασμό βέβαια με τα παραδοσιακά αισθητικά χαρακτηριστικά της κλάσης.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχουν στοιχεία για την εμφάνισή του, όπως δεν υπάρχουν και για την επωνυμία του. Το βέβαιο είναι πως θα έχει σχεδιαστικές επιρροές από το μίνι της εταιρείας, το Twingo, ενώ οι φήμες λένε πως το εσωτερικό του θα είναι σύγχρονο με πολλές touch λειτουργίες και θα παραπέμπει στο Eolab.

Βάση του νέου μικρού SUV της Renault θα είναι το πλαίσιο Value Up, κάτι που σημαίνει πως θα συνδυάζεται με μικρούς και οικονομικούς κινητήρες, όπως είναι ο 1.000άρης με τα 70 άλογα του Twingo και ο εξαιρετικός diesel των 1.500 κυβικών και των 90 ίππων, που μεταξύ άλλων κινεί και το Clio.

Γιάννης Σκουφής

Γράψτε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

To Tesla Cybertruck γίνεται και… αμφίβιο! (Video)

Featured

Τα νέα αγωνιστικά του WRC δεν θα είναι υβριδικά!

Featured

Η Suzuki ανανεώνει για 2η φορά το Vitara

Featured

Η Mercedes θα διατηρήσει τα συμβατικά μικρά μοντέλα της

Mercedes-Benz